e moj goxy,pojma izgleda ti meni nemaš.Znaš dobro neke podatke o mašinama i očigledno si neki nakupac-preprodavac.Evo ti slike zaprašivača na kojem ja radim i koji koristi tečna sredstva(razblažena i
ne razblažena) i praškaste fungicide.Ako hoćeš mogu ti lupati sve podatke o njemu ali mislim da za to nema potrebe.
To majstore, dokazi nadkupcima da ima i vecih i boljih masina!!
Svaka cast, a da na jugu SRBIJE neko koristi ove luksuzne zaprasivace i slicno nisam bas cuo, i da neko je isplati tu masinu od 20 000€, za jednu sezonu, neverujem, a voleo bi da znam de je, pa da obidjem tog koji to radi i ima takvu guzvu i red na masini. Vecina to radi skromno u mesalicu za beton pa polako, jer ga ne kosta 20 000€, a zavrsi poso, pa makar ga radio i nedelju dana, ma nemaju ljudi pare bre!!!
Postaviću i slike selektora i trijera za doradu semena.Ovaj zaprašivač radi tačno na tom principu za koji si ti tvrdio da nema niko u Srbiji.Sada nije ni vreme ni mesto da ti pišem gde sve kakvih zveri od zaprašivača i selektora ima,mada sve znam jer mi je to struka i mnogo sam doradnih centara cele bivše Juge obišao.
Post je spojen: [time]уторак, 15. септембар 2009. 03:34:51 MST[/time]