Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po meni je bolji selektor zbog izbora sita i brzine rada ali najjeftiniji nov covek da mi napravi kosta 1600e za nekih 500 kg semena za sat vremena da odradi. Ovaj je kupljen ima 5 godina za 600e i sad cu ga srediti jbg novac nas sve ogranicava. Napravio sam mu mesto za elektromotor i napravio drzace(vidi se u prethodnim slikama) motor imao cevi imao gume stare sa auto felne su od copavaca nekih. Ima 60+godina garant neki nemacki je u pitanju i bio jr na rucni pogon.Sličan trijer kod mene je višak, samo je pitanje može li se to prodati.
E,hvala Vam puno,ne kapiram sto me zeza ali nema veze,vazno da radi da vide clanovi. Pozdrav
Slika i cena,pa možda bude neki kupacSličan trijer kod mene je višak, samo je pitanje može li se to prodati.
Izbacio sam treci put isti snimak ako je problem neka moderatori izbrisu. I meni istu poruku izbaca,tj da samo ga skinem tj download. Na snimku se vidi da sam napravio trijeru osovine i stavio gume i napravio rudu kao na dvoosovinki prikolici da mogu da ga pomeram po dvoristu zato sto je pretezak za nosenjeMeni ne radi,ja sam na kompijuter.Kad kliknem na linkove,traze da skinem video ,tj download kao.
Ko ti je radio silose koji se vide u pozadini?Ja sam naručio šlicovane rupe 2,2x20mm.