Može kontakt ako ima pokretni selektor, nije baš Turija blizuIma u Turiji covek se bavi time mogu ti proslediti kontakt
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Može kontakt ako ima pokretni selektor, nije baš Turija blizuIma u Turiji covek se bavi time mogu ti proslediti kontakt
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kod nas ako i naleti, cene su momacke. A novi su tek skupi. Primera radi, Cimbria najmanji gravitacioni sto kapaciteta 2t/h je oko 30000e plus pdv.
Da nisi nesto u saradnji sa Trifunovicem radio ? Sejao sam mu prosle godine neko cvece, ali nije bilo leba od njega, ubi ga susa.
Inace osposobljavamo jedan vibro sto, pa dok se uvezbamo, mozemo se dogovoriti da eksperimentisemo malo.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Evo ti kako kod mene izgleda, 4.5 mm je.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Taj na kg bi bio skuplji od 800e.Takav sam i sebi gledao, i pao u nesvijest kad mi rekao cjenu...... A jedan kombinat prodavao veliki gravitacioni i zakasnio za jedan dan, cjena 800€ bila, sa neispravnim motorom, al to je rješivo...... Poslije ga više nigdje nisam našao
- - - - - - - - - -
Takvo imam i ja, al položaj otvora je drugačije nego kod tebe, moja su u odnosu na tvoja okrenuta za 90 stupnjeva, neznam kako će ti raditi....
Nije to tako jednostavno iskopirati. Ima tu dosta stvari koje treba ispratiti.
Ima drugar forsberga, radi odlicno.
Nije u Nadalju.Jel drugar iz Nadalja? Mozel se to pogledati?
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
Pocupas jos u zitu.Tako ja radim,pocupam tritikal iz semenske psenice i kasnije nemam problem.da li postoji neki sistem za otklanjanje divljeg ovsa iz psenice? kod nas je ovas veliki problem