Sejalice za pšenicu.Opšta tema.

Kakva je Agria sto se tice dalje podrske i delova?
Dve godine je imam i nikakvi delovi nisu bili potrebni a što se tiče podrške uvek se javljaju na telefon. Kako sam i ranije napisao posejala je u baš tvrdo pripremljeno lepo i jednako je niklo. Jedino mi podešavanje količine ne odgovara po onome kako piše u knjizi i stvarno stanje . Vrtim točak i izmerim 2 kg, što znači 200 kg po ha, a poseje mi manje. Tako da to još moram proučiti šta je u pitanju.

Agriju zitnu imam 15 godina, iz prve serije je. Posejala je Boga oca, jedino sto je menjano su opruzni prsti, jer su se pojeli od "vlazne" zemlje. Sejao sam psenicu, raž, ovas, lucerku pa čak i mak. Sve perfekt. Jedina mana su joj markeri, mada sada rade bolje, i tesan poklopac sanduka. Ja sam prezadovoljan. A sto se delova tice, ima svega i uvek. Majevica zitna je kao igracka spram Agrije.

Agriju zitnu imam 15 godina, iz prve serije je. Posejala je Boga oca, jedino sto je menjano su opruzni prsti, jer su se pojeli od "vlazne" zemlje. Sejao sam psenicu, raž, ovas, lucerku pa čak i mak. Sve perfekt. Jedina mana su joj markeri, mada sada rade bolje, i tesan poklopac sanduka. Ja sam prezadovoljan. A sto se delova tice, ima svega i uvek. Majevica zitna je kao igracka spram Agrije.
Da li je Agria od početka radila sejacice sa dva diska? Jel neće da navuče zemlju i zatvori?

Sent from my 23117RA68G using Tapatalk

Nazad
Vrh