Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rodjeni posteno i najprostije ako nemas nalepnicu podesavanja zalepljenu na njoj ukucaj u pretrazivac tablica podesavanja imt zitne sejalica izadje ti slika nalepnice otvoris sliku i SAMO ce ti se kazati cemu sluzi ploca sa rupama a cemu rucica podesavanja na sanduku.Da li je moguće da se niko ne razume u taj krug sa rupama tj. brzinama? Da li treba slobodno da šeta po osovini, a samo da ga drži ona dvokraka da kažem kandža i opruga koja je u tom sistemu?

Jednostavno ploca da se okrece oko svoje ose a rucica da menja polozaj na skali od 0 do 10Cemu sluze po tebi ,koje je tvoje misljenje ?.
Znam ja čemu služe. Nego druge stvari me interesuju. Napisao sam.Rodjeni posteno i najprostije ako nemas nalepnicu podesavanja zalepljenu na njoj ukucaj u pretrazivac tablica podesavanja imt zitne sejalica izadje ti slika nalepnice otvoris sliku i SAMO ce ti se kazati cemu sluzi ploca sa rupama a cemu rucica podesavanja na sanduku.