Sejalice za pšenicu.Opšta tema.

@North ARMY Hvala.
Ne znas mozda jel pravi po uzorku te gume za tockove ?,po nekoj skici,semi kao ...Ili radi iskljucivo za odredjeni tip sejalice i to je to.Zvao sam jednog sa oglasa i oni ne rade po uzorku,imaju za nodet,za neke od ovih turskih diskosnih i slicno,ni blizu sta meni treba.

@North ARMY Hvala.
Ne znas mozda jel pravi po uzorku te gume za tockove ?,po nekoj skici,semi kao ...Ili radi iskljucivo za odredjeni tip sejalice i to je to.Zvao sam jednog sa oglasa i oni ne rade po uzorku,imaju za nodet,za neke od ovih turskih diskosnih i slicno,ni blizu sta meni treba.
Mnoge ima na stanju,a moze i po uzorku da oravi. Neni je npr cak za Klajne imao na lageru.

Kompletnu žičanu branu sam pre nekoliko godina uzeo iz Agria Subotica, paše za Poljostroj sejalice.

@North ARMY Hvala.
mom komsiji je pravio gumene nagazne za Sigmu bliznakinju,za obe sve gumene nove.
I nova dublja kucista lezaja sa sirim lezajem je prepravljano sa upustenim sarafima na imbus kljuc, ako ode lezaj za par minuta se promeni.
IMG-20251018-073216.jpg

Poslednja izmena:
@zeljko025
2 lezaja po disku ?.To kuciste lezaja jel iz 2 dela radjeno,debelozidna cev varena na tu kao flansnu sa rupama za srafove ,ili iz jednog dela,pun materijal fi taj i taj i svedeno sve na meru na strug ?.
Sve isti majstor radi,gume i strugarske radove ?.

Nazad
Vrh