Sejalice za pšenicu.Opšta tema.

Ja sam jedne godine zbecario setvu , vecina semena je bila na povrsini ili veoma plitko pa sam jedva dovukao jecam kuci cc oko 4 tone po kj . Pitam se da je bilo posejano ljucki ne bi mogao pokosit :haha:.

Zato što vuče pravi traktor :ppozdrav:

Da znaš da si u pravu,težak je to sejač još kad ja stanem pozadi na njega da se malo provozam..Nemam puno zemlje ali da imam ili da sam se bolje oženio pa dobio u miraz,gledao bih ove traktore,sviđaju mi se.Ima ih ovde dosta od 90 i 75 ks.Prava stvar,samo ne znam kako za delove jer se više ne proizvode ali su dobri.

Ne mora da znači.Oni koji su se osilili neće takve stvari da rade iz poniženja i jednostavno opale cenu.Verujem da kod mog strugara komad ne bio bio više od 200 dinara za mene.

Ponovio sam se u žitnu sijačicu IMT 23 reda. Jel moožda neko ima uputstvo za nju? Bio bi zahvalan kad bi ga kupio ili dobio u elektronskom obliku ili kopirano.

Za IMT sejalicu uputstvo???:sta:Pa to je bicikli od sejalice neće ti trebati uputstvo samo nalepnica sa normama setve zalepljena na sanduk.:ppozdrav:

Nazad
Vrh