Sejalice za pšenicu.Opšta tema.

u tom slucaju bolje kupiti po sistemu: nek' ima i za djubrivo, mozda zatreba nekad :haha:
kod mene drugar ima Gaspardo st maria sa delom za djubrivo,koristio je samo prve godine,to je zajebancija teska,moras da vozis i djubre i seme i cesce stajes da bi sipao. moje misljenje je da je to teska glupost, a i djubrivo treba da se unese dublje u zemlju

Ovakve dve stigle u nase malo selo, obe u porodicna gazdinstva...Malo se dvoumili izmedju Horsa i ove al prednosti neke na strani potingera.
med2_pottinger-terrasem-c4_44906_79_235201.jpg

Vrhunska sejalica,ova je ja msm od 4m,moze direktno da seje u kukuruziste ili u strnjike,ista je kao horsova pronto dc

Sent from my iPhone using Tapatalk

kod mene drugar ima Gaspardo st maria sa delom za djubrivo,koristio je samo prve godine,to je zajebancija teska,moras da vozis i djubre i seme i cesce stajes da bi sipao. moje misljenje je da je to teska glupost, a i djubrivo treba da se unese dublje u zemlju

od reci do reci i meni cale kaze, jos je dodao i koroziju od djubriva... a razlika je nekih 250e.

a118b24fbe0b9a1d4079ea70d1987fc8.jpg

Izmeris kolicinu semena nakon 20 okretaja tocka i pomnozis sa koeficijentom iz tabele

Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока

Druškan! Šta mu fali? Sem toga što je naš proizvod
Nemam nista protiv domaće proizvodnje, čak naprotiv, voleo bih da procveta, ali.... No to sad nije tema.

Imam takvu sejalicu, na prethodnim stranama mozes videti da smo je prepravili na 2 diska, jer je sistem ulagača sa jednim diskom ovde jako loše rešen.
Sejalice je po pitanju setvene norme jako precizna, ali sistem ulagača, što je najbitnije je jako los.
Markiranti katastrofa, blaga reč, brana takodje.

Nazad
Vrh