mindjušar
Član
Jel rade direktnu setvu sa njima?
Ili ipak prelaze pre sa nekom masinom?
Ovo nije sejalica za direktnu setvu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel rade direktnu setvu sa njima?
Ili ipak prelaze pre sa nekom masinom?
kod mene drugar ima Gaspardo st maria sa delom za djubrivo,koristio je samo prve godine,to je zajebancija teska,moras da vozis i djubre i seme i cesce stajes da bi sipao. moje misljenje je da je to teska glupost, a i djubrivo treba da se unese dublje u zemljuu tom slucaju bolje kupiti po sistemu: nek' ima i za djubrivo, mozda zatreba nekad
Nemas pojma, samo laprdas! Ovi ne pucaju na privatnu arendu, tu su ipak Padincani neprikosnoveni...Da ti je Padina pored Jase, pistio bi na sva usta ovde na forumuPosle ce im opet Padinci biti krivi.
Ovakve dve stigle u nase malo selo, obe u porodicna gazdinstva...Malo se dvoumili izmedju Horsa i ove al prednosti neke na strani potingera.
kod mene drugar ima Gaspardo st maria sa delom za djubrivo,koristio je samo prve godine,to je zajebancija teska,moras da vozis i djubre i seme i cesce stajes da bi sipao. moje misljenje je da je to teska glupost, a i djubrivo treba da se unese dublje u zemlju
Šta će sejalici za direktnu setvu ona tanjirača ispred
Nemam nista protiv domaće proizvodnje, čak naprotiv, voleo bih da procveta, ali.... No to sad nije tema.Druškan! Šta mu fali? Sem toga što je naš proizvod