aca74
Član
Da li je iko radio remont imt žitnw sejalice. Treba da zamenim jedan plastični prsten na izbacivaču semena, jel treba kompletan sanduk da se skine pa onda poskidati zupčanike pa skinuti četvrtastu osovinu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo je, nema sanse https://ibb.co/nsztZy0QŠta se desilo utičnici? Ne može da se popravi?
Ne znam kako izgleda disk koji tebi treba ali imaš u bestu od širokorednih Cansa, za đubrivo.Takođe problem sa tursko sejačicom.Izgibio jedan disk otišao da uzmem nov,nema a verovatno ni neće biti na stanju.
Isti slucaj.otisla nam nagazna guma na sejalici-nema,niti ce biti kazu...juri,trazi na sto mesta gde i da li ima.kumu kais na cansi otisao,nemaju obican kais na lageru.Pretumbo sam moj od širokoredne sakalak.
Isto za đubrivo taj odgovara malo je drugačiji ležaj ali je kućište ležaja isto.
Nije u tome poenta,kupio sam 10 mašina njihovih a na neke osnovne stvari zapne.Šta će biti kada bude neki ozbiljniji kvar?