Sejalice za pšenicu.Opšta tema.

Da li je iko radio remont imt žitnw sejalice. Treba da zamenim jedan plastični prsten na izbacivaču semena, jel treba kompletan sanduk da se skine pa onda poskidati zupčanike pa skinuti četvrtastu osovinu?

Radi li neko prilikom setve i ubacivanje djubriva, ove nove sejalice imaju i tu mogucnost?
Da li se dobro pokazalo u praksi, i da li se nesto ustedi vremena?

Potreban mi je kabel za zitnu sejalicu HMS od stalnih tragova, zeznula se uticnica sto dolazi na sejalicu, od juna me zavlace ovi iz Agropanonke da ce nabaviti, da bi mi juce rekao kako je stigao uvoz a toga nema, stvarno nisu za saradnju

I ja sam tražio ventil za prebacivanje markera za HMS, nakon nekoliko poziva i par tjedana jave mi porukom da nema, a nema ni odgovora na drugo pitanje.

Sijačica je odlična, ali nikad više Turska roba.

Zašto ne bi moglo da se zameni sa nekim drugim parom konektora?Koliko vidim to je petopinski konektor,kupi takav standardni petopinski muški i ženski i zameni i na sejalici i taj na kablu.

Poslednja izmena:
Tražim neku Amazone, D7 ili D8.
Na što obratiti pažnju kod njih, kako znati da je ispravna? Pošto je sve to već dosta staro, ali za 7-8ha mi se ne isplati davati velike pare.

Pretumbo sam moj od širokoredne sakalak.
Isto za đubrivo taj odgovara malo je drugačiji ležaj ali je kućište ležaja isto.
Nije u tome poenta,kupio sam 10 mašina njihovih a na neke osnovne stvari zapne.Šta će biti kada bude neki ozbiljniji kvar?

Pretumbo sam moj od širokoredne sakalak.
Isto za đubrivo taj odgovara malo je drugačiji ležaj ali je kućište ležaja isto.
Nije u tome poenta,kupio sam 10 mašina njihovih a na neke osnovne stvari zapne.Šta će biti kada bude neki ozbiljniji kvar?
Isti slucaj.otisla nam nagazna guma na sejalici-nema,niti ce biti kazu...juri,trazi na sto mesta gde i da li ima.kumu kais na cansi otisao,nemaju obican kais na lageru.
A poenta svega pri kupovini tih masina sto su nam tu pod nosom,racunamo nasi su-bar za delove i servis da budemo sigurni...
I eto...

Nazad
Vrh