Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Meni na Gungorki nije bio dobar raspon pa sam podesio. Umesto 7 cevi u sredini sad imam 9. Ili je umesto 9 sad 11... E jbm ga ja, ne znam napamet morao bih proveriti. Ali suština je da se može prebacivati, na 99% sejalica.
Ako si na to mislio.
Kod mene na Sakalaku imaš na po 3 baterije levo i desno da podesiš.Šipka na koju se kače ti otvarali -zatvarači je celom dužinom,možeš na koju bateriju hoćeš da postavim,tj baš tu gde je motor oko sredine tamo ne možeš.I možeš 1,2,3koliko hoćeš.
Ne možeš samo recimo sejati na jednima i posle odma menjati na drugi razmak tragova,zahteva šarafanja.
Koliko sam ruzemeo tebi baš to treba.
Ne treba ti uputstvo jer to nije tacno,jedino ti je merodavno da podignes sejalicu potruris najlon ispod nje ,okreces pogonski tocak od precnika gume i sirine sejalice zavisi koliko puta treba da ga okrenes da bi izbacio seme za 1 ar povrsine,to premeris pomnozis sa 100 i dobijes kolicinu koje sejalica baca po hektaru.