Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako da podesim?Imas onu tablicu sa preporukom ali predlazem da testiras kod kuce kad podesis, treba ti 5 minuta za jedan test i ponavljas dok ne dobijes zeljenu normu..
Bas ovo sto ti Sinisa rece, tako iz par pokusaja dobijes zeljenu normu i opet za svaki slucaj malo smanjis ako imas tacno semena, bolje da ostane malo pa ponovi uvratine na primer nego da nestane..Kako da podesim?
Imam taman seme za 2kj ako zajebem nesto sa kolicinom moracu da uzmem sertifikovano da zavrsim njivu.
Kako ona tvoja troši?Uglavnom imt sejalice “trose” vise semena kao sto je napisano (tabela).
Pogledaj u kakvom su ti stanju oni noktici na levoj i desnoj polugi da li dodiruju glavcinu dovoljno i guraju tu glavcinu(gde je zasrafljena ploca) dovoljno.Da li je neko imao problema sa IMT sejalicom sa parom lančanik (zupčanik) i ona pogonska ploča sa rupama koju goni?
Mislio sam da se zubi izlizali (i jesu malo) ali novi ima zube odprilike iste dužine, samo se na starom istanjili.
Lančanik ne prilazi dovoljno blizu ploči pa hoće da preskače. Postojili neko štelovanje za to?
Da li ploča treba da ima malo lufta po osovini na kojoj se nalazi ili treba da je dobro zaglavljena.
Da li poluga i opruga što su preko nje treba da je približe lančaniku? U tom slučaju ploča mora malo da šeta po osovini.
Ne bih rekao. Pogonska ploča je toliko bila zaglavljena na osovini da sam morao da skidam komplet trougao da bi je svukao.Nisam nikad imao problema sa tim,koliko znam opruga je uvek gura ka tom zupcaniku.Mozda kod tebe oslabila opruga.
Loši su dosta. Pola ih fali. Ali ne bih rekao da oni prave problem. Navaraiću malo materijala da ih popunim pošto nemam nameru da dajem još 70€ posle 50€ koje sam već dao za nepotrebne lančanike.Pogledaj u kakvom su ti stanju oni noktici na levoj i desnoj polugi da li dodiruju glavcinu dovoljno i guraju tu glavcinu(gde je zasrafljena ploca) dovoljno.
Da li možete da opišete jednu i drugu sejalicu , setvu, koji traktor nosi i mane sejalica…?Eeee ako cena diktira, onda te potpuno razumem. Ja sam uzeo Gungor od 3m a da sam novčano mogao uzeo bih od 4m. Kad već mora jači traktor da nosi, onda da nosi od 4m.... A da sam prelistao oglase još jednom pre kaparisanja onda bih uzeo Solmax steel 23X.