RatkoPa
Član
Ovo zaokruzenoGde se to nalazi? Hvala na odgovoru
Sent from my moto e(7) plus using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo zaokruzenoGde se to nalazi? Hvala na odgovoru
Hvala mnogo, ali podesavanja ce biti tek sledece godine. Za ovu zavrsenoEvo zaokruzio sam na slici
Kad odvrces povecavas pritisak na diskove
Mada ova sijacica sama po sebi je lagana i ako je tvrdo zemljiste nece ici na zeljenu dubinu
Jedino posejes pa poslije predjes drljacama da sjeme ne ostaje na povrsini
Tako sam i pretpostavljao da joj treba dobra priprema. Gledao sam i Sigme nošene one mi deluju da mogu da rade i kad ima više žetvenih ostataka.Trazi dobru pripremu, tj da nema puno zetvenih ostataka ako sejes na suncokretistu. Bolje pogledaj neku sejalicu gde su rezervni delovi pristupačniji.
Ношена Сигма је врх сејалица посејаће и у ленију, али их слабо има у продаји.Tako sam i pretpostavljao da joj treba dobra priprema. Gledao sam i Sigme nošene one mi deluju da mogu da rade i kad ima više žetvenih ostataka.
I ako se nađe brzo se proda.Ношена Сигма је врх сејалица посејаће и у ленију, али их слабо има у продаји.
Moras zbog vestakaU sta useje u leniju? Onda sojiste ne treba ni spremati…
Gde je kupljena i koliko je kostala?Ovo je sejalica koju smo kupili jesenas. Gaspardo Santa Maria od 4m sa nagaznim tockovima. Teska je 1400 kg + 850-900 kg semena ulazi.
Imao sam zajedno sa drugarom istu ovakvu od 3.5m koju smo prodali letos. Koristili smo je 10 godina. Jednostavna i izuzetno dobra sejalica. Diskovi rasporedjeni u 3 reda tako da skoro ne postoji sansa da se zaglavi ako ima puno mase.