Sejalice za pšenicu.Opšta tema.

Imaš na vašarima. A pogledaj i u plamet zrenjanjin. Ja sam imao 4 komada kao nova. Dva su otišla pre neki dan kolegi sa foruma...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Nema Plamet trenutno, zbog toga me i interesuje da li radi te delove jos neka firma da pozovem i potrosim koju rec.

Kako su se pokazale sejalice plamet zrenjanin? Jel ima neko i kakvo mu je iskustvo? Planiram da je uzmem za sledecu godinu

Ako nemate branu iza sejalice,kako rešavate zagrtanje semena sto ostane na povrsini?Dali malo teži lanac odradjuje posao?dao sam branu sa sejalicom kad sam prodavao i sad nemam.imam olt sigmu diskosnu bez gumenih tockova,nošena

Drljaca mala 4m i ferga i sam' puca.😁
Za imt-ovu planiram da napravim na zimu od starih prstiju od prese branu bar u 3 reda naizmenicno da ne moram drljaciti svaki put.

Kako su se pokazale sejalice plamet zrenjanin? Jel ima neko i kakvo mu je iskustvo? Planiram da je uzmem za sledecu godinu
Ja imam od 20 diskova. Oko 300 jutara posejala .kvalitet je kolko para tolko i kvaliteta. Ali za te pare nema bolje. Ali sad mislim da i nije bas jeftina . Za 50 jutara godisnje nema bolje a da je novo. Najvise me nerviraju plasticni teleskopi stalno zaglavljuju pa ispadaju , nisu dobro urađeni. Ali sve se to resi sa kupovinom boljih na pijaci. I sto je dobro nista nije skupo.

Imam ja 23... Nikakvih problema za sad, jedina primedba je na lose farbanje (ofarbali su preko zardjalih delova I sad ponegde otpada farba). Plasticna creva za sprovodjenje semena su mi ispadala od treskanja, a resio sam topljenjem vrhova i sad je OK

Na majevici imam problema sa markerima, slabo ocrtavaju, a i inace su 'cicani' kako ga otežati da bolje kopa ?

ja sam na Isari-i mojoj stavljao teg od 5kg okrugli sto ima u teretani..taman lepo legne na osovinu i milina

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Da li neko zna kako po ovoj tablici podeseti zeljenu kolicinu zitarica po Ha
8425944f224732c46c4e121a85e35d2f.jpg

bfb9cae3fdf9299fa4e9de6ec77518a3.jpg

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Zna li neko ko prodaje olt gama tu vecu sa markerima da je negde u banatu, a da je u nekom solidnom stanju?

Nazad
Vrh