Sejalice za pšenicu.Opšta tema.

Stigla je druga sa opremom sto sam porucio a staru su uzeli
50a627aabf4394a977f14a06fcb44ad2.jpg

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

@obradmiki hvala drug.ma bice sada veselo samo da namontiram kontrolu i cekamo start ali pre toga da spremimo i da nadjemo sta ce da se baci u pripremi

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Jel mi se čini ili jako malo Majevica ima na forumu?
Kakva su iskustva sa tim jednim diskom?

Mislim da po kvalitetu ne zaostaju za turskim

Ja imam Majevicu druga sezona ,pa da pocnem od loseg farbanja valjda su popravili ,sanduk 300 kg amortizeri na poklopcu da ti otkinu prste aki ne pazis moras sa dve ruke i nogom da odupres da bi otvorio ,resetka na sredini bez veze ne mozes zavuci ruku da rasporedis seme ,setveni aparat jednostavan lepo i precizno seje ,jedan disk lepo radi bez problema,lula ulagac je otvorena nema spreda raoni pa su mi rekli da ce kurzovina da zagusi al za sad nista ,cevi i gume za sad nema problema al vidim vec je jedna guma napukla ,morao sam prenitovati sastav ulagaca i cevi jer su stavili neke sarafe za lim bez veze ,radim sa jednim markirom sejem u krug nisam koristio prebacivanje markira . Sejalica dosta jednostavna sa solidnim resenjima po meno bolja od imt samo kvalitet materija dosta los ,neozbiljni pri montazi ono brukaju se za sitnice.

Da li neko zna ko je sada uvoznik kvernelanda kod nas, trebaju mi neki delovi za accord sejalicu? Hvala

Da li neko zna ko je sada uvoznik kvernelanda kod nas, trebaju mi neki delovi za accord sejalicu? Hvala
Титан је био, ако нису више види у Милуровић комерцу, они раде кубота машине које су само префарбане квернерланд па вероватно имају.

Nazad
Vrh