Sejalice za pšenicu.Opšta tema.

A jeste li uplatili te mašine koje stižu već duže vreme?
NISU hteli da prime ni kaparu (a ne ceo iznos) iako je sve sam lepo napisao na papiru i potpisao rok isporuke model uslovi..... Jer su i sami svesni da ih ne mogu isporučiti.... Priče za malu decu stiže po 12 komada na kamionu. Samo kamioni nikada da krenu..... Na žalost ispali su Lažovi.....

Što se Amazone sa lulama tiče to guši kad se seje u dvaput tanjirano mora drljača da razvuče motke.Znam primere gde su ljudi ugrađivali roto sečke na žitni heder da bi usitnili motke i mogli da seju
Videcemo kad krene setva kako ce da ide,kod nas skoro svi rade suncokret sa kukuruznim adapterima ali spremio sam i brdo diskova pa ako bude moralo preradicu je.Sejao sam drugaru par lanaca persuna liscara pre neki dan i bacila je seme u gram.

Evo malopre mi je bas rekao danas stize sejalica a on je cele nedelje na sajmu i sl nedelje ce da mi doveze iskreno nema sta

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Jesam,verovatno tako stignu po turama ,ova tura bila sa delom za veštak.Svima je u interesu da ide prodaja ne verujem da su oni krivi za zastoj.

Nazad
Vrh