Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo se po boji razlikuje od Agrije, ne bih je preporucio. Ako se ostvaruje popust onda bolje uzeti nesto kvalitetnije.....
Ne znam za druge,ali ja nisam ljubomoran. Samo je i meni zanimljivo kao i tebi ovo što sam boldovao.....Ajde sta ste ljubomorni !! Pa ljudi imaju tj njihov otac farmu muzara cca 100-tinak , stedi covek jer svaki dan izvodi krave na pasu na vojne livade u blizini.
Samo cu morati da ih pitam za recept kako od jednog Rusa, agromerkur monster tanjirace,Amazone zitne sejalice i slicnog vozno/radnog parka moze da se zaradi za masineriju cca 400.000 evra. Svaka cast ako to moze,ja jos nisam naucio.....
Decko je malo imao tremu pred kamerama pa brlja sta je strip-till i no-till.....mlad je pa da mu oprostimo
To bi se moglo i pojedinim clanovima foruma pitati.Ne znam za druge,ali ja nisam ljubomoran. Samo je i meni zanimljivo kao i tebi ovo što sam boldovao.....
Paore situacija u tvom ataru nije ista kao i kod nas. A i ne gledamo problematiku istim očima...