Sejalice za pšenicu.Opšta tema.

Bar su nosače baterija ojačali u odnosu na prethodni sistem sa limom za tepsije.

U vezi čistača sam već čuo od kolege jer i on ima isto poljostroj samo od 2,5metera. Ovaj kao da ima jaču konstrukciju kod kačenje baterije i može da se šteluje dubina sa špinglom naspram od 2.5m

Jeste, barem su to poboljšali kao i stepenik
Mada mogli su i branu, i te diskove malo bolje da naprave. Stvarno mi nije jasna domaća privreda, neka malo pogledaju strane sejalice, pa od svake prekopiraju nesto, i upakuju na svoj način....ali ne, to jednom kad se napravi, to se štanca ceo vek.

Stigao je i razlog prodaje Amazone sejalice:

2sb4pbc.jpg

Ovoj je radna sirina 3.5 metara,27 redi na 13cm,a tezina mislim oko 1.3 tone :D,odma no till sa njom XD.

ja sam narucio od 3 m, cena je 8100 bez onog podeljenog kosa za djubrivo i sa el kontrlom tragova. cene se nisu menjale od ranije, mislim da je na 132 strani slika cenovnika, kolega Bane je objavio.

- - - - - - - - - -

cena za el kontrolu je 500e, umesto 450 na onom cenovniku.

Hvala lepo drugari! :ppozdrav::ppozdrav::ppozdrav:

Kao sto Arkadije kaze, 3.5 metra je zahvat. Cena sejalice je kao i sto je neko okacio proletos, 8800 sa Pola Dajem Vucicu. U tu cenu ulazi i 'kompjuter' koji broji hektare i preko kog se gase baterije za stalne tragove. Po katalogu, trebalo bi da je prazna teza od tone i po.

Paracinac, koji model si ti uzeo?

343k6bq.jpg

od 3m, 23 reda, dupli disk sa onim nagaznim tockovima. nije podeljen kos za djubrivo i takodje sa tom elektronikom. trebalo bi da stigne do petka iz turske, pa ako stignu mozda je izloze u KG na sajmu pa posle da je dovezu kod mene.

ja sam radio i imam katalog... ima imbus samo sto moras dobro da iscistis jer zapekne zemlja unutri pa nemoze kljucic da stane uzmi neku iglu i probaj da cistis rupu mora biti imbus i kako ga odvrces tako se skida tanjir.. i onda moras iseci nitne 6 komada da bi izvadio lezaj zatim vratis imbus sa platnom, nemoj zaboraviti da ga ubacis pre lezaja, u glavcinu zatim ponovo zanitujes i onda kako zavrces imbus tako se navuce lezaj opet na mesto.. duzina sarafa je tacno postavljena da skine i vrati lezaj.

Znaci dok je na masini sve da obrusim 6 nitni,onda safciger zabijam i polako odvajam gusano kuciste od tanjira ?
Planiram sve lezajeve da izmenjam,farbanje i nove gume i cevi ce da pricekaju.

Znaci dok je na masini sve da obrusim 6 nitni,onda safciger zabijam i polako odvajam gusano kuciste od tanjira ?
Planiram sve lezajeve da izmenjam,farbanje i nove gume i cevi ce da pricekaju.

Mislim da bi ti pametnije bilo da uzmeš duži vijak M-8 i da ga uvrćeš u gusano kućište i polako i ravnomerno ga svlačiš sa ležaja.

Nazad
Vrh