Jel izasla uredba?imas link?Ne isplati se nikakd juce aktivan povracaj od 40% i jos imam 20% od PDV-a.U ovim okolnostima gledam samo novu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel izasla uredba?imas link?Ne isplati se nikakd juce aktivan povracaj od 40% i jos imam 20% od PDV-a.U ovim okolnostima gledam samo novu.
Plamet daleko bolja od IMT.
Sta je to sve bolje......?
Svi ulagaci su u pravcu.Nema onih da strce ukrivni se kod imt stalno rasklimaju i ne mogu da vrse isti pritisak kao oni ostali na pravcu.Prenos pogona kod plamet daleko bolji i dugotrajniji.Kod plameta ima ona cesalj iza sto zatvara seme dok kod imt nema.Kod plameta je hidraulicni prebacivac marketa dok kod nekih prodavaca imt to ima a negde ne.Kod IMT je to sto je a kod plameta mogu traziti da mi odrade nesto i po mom.Pa tako recimo kosinu kosa,da ugrade duple diskove kao sa Tive.....Ne interesuje me ni jedna sejalica na svetu koja nema duple diskove.
Manjevicu za cenu agrije ili majevice vec mogu kupiti IrTem sejalicu.I jedna i druga ne opravdavaju cenu.To ce potvrditi neki clanovi koji su ih kupili pre dve godine.