Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da je ovaj poslednji na snimku naj bolji.
To je tacno zato cu uzeti bukurov od 4,5 metra zavrsavace posao za repicu i suncokret. A za ostalo otom potomNemam iskustva sa pokrovnim usevom,ali za suncokretiste odgovorno tvrdim da nema potrebe za nekom velikom tezinom.
Samo treba naći nekoga ko hoće da na glodalici naoštri ivice.Tu je hardox najpogodniji ako misliš da budeš miran.
Jeftiniji i boljiDa prodam traktor i kupim nozeve koliko mi treba,gledacu da izbegnem te iz Hudjika,mnogo je to skupo.Hardox cu uzeti kao prvu opciju,mora biti jeftiniji od tih iz Hudjika cak i na ove cene gvozdja,tj dok ja stignem do toga kad mi budu trebali nozevi,ko zna,mozda i pojeftini gvozdjurija XD.Nada dies last
.
Auuu. Mene je metar noža koštao 25eur+pdv.x 45 komada. Nož sam napravio po uzorku na DalBo Maxicut. Za cenu nazovite MGM Plamen Bečej pa se raspitajte.Nozeve ima i Hudjik iz Temerina 70€/dužini metar noža.
Послато са Redmi 6 помоћу Тапатока