Secerna repa 2016

Evo koja od mene repa izvadjena u subotu u nedelju potovarena. Rezultati plative po h 8.2 vagona, digestija prosecna 15.77 necistoca 12.73 i koja slika sa vadjenja.
DSC_0901.jpg
[/URL]

DSC_0911.jpg
[/URL]

A bila je par komada i ovakvih primeraka.

A ceo srem kilavo vadi. Vuku samo iz backe repu. Lepo vreme a nedaju nam da se radi. Kad bude blato do osovina onda cemo izgleda raditi.

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Kakve si mu to trube meto na kabinu ? :D Da te čuju kamiondžije ?

Stric je do sad nekih 216kj odradio. Otprilike pola.

Sent from my HTC One mini using Tapatalk

Takav je dosao... Svabo mu je to namestio. Kad ju stisnem cuje se i u drugom selu. Odprilike i ja sam toliko uradio. Koliko me koce dosta sam uradio.

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Rece mi drugar koji ima farmu, da secerana Pecinci za 25 tona sirovih rezanaca trazi 40 000 din, van svake pameti , izvukli iz repe sve i na kraju prodaju rezanac za skoro pa 2 din. kilogram.............sramota nista drugo reci.........

Nemam pojma , ja ne drzim stoku, rekao mi je da sleper dodje oko 40 000, u svakom slucaju je skupo, sve izvukli iz repe, poskidali narodu na digestiji i necistoci.......cist bezobrazluk.........

Rece mi drugar koji ima farmu, da secerana Pecinci za 25 tona sirovih rezanaca trazi 40 000 din, van svake pameti , izvukli iz repe sve i na kraju prodaju rezanac za skoro pa 2 din. kilogram.............sramota nista drugo reci.........

Ovdje prije dok je bilo stoke bilo mukte samo vozi da je se rijese, pitanje da li sad i treba nekom.

@slobapatrola Razume se u rezance kao ti u povrce........

@grabik Mislim da dosta suvog rezanca ide za Italiju, tamo se vozi suvi rezanac a ovamo delovi za Fiatovu fabriku u Kragujevcu.

@pocerina naravno......

@mindjusar, mislio sam na odnos rezanac-repa.........

Nazad
Vrh