Sečka za Zmaj kombajn- Z 142

Cekaj 1300E samo secka ili secka se pogonom i remenicama?

ddragan@ secka ,zadnja remenica,prednja remenica ,dva spanera,cevi okrugle ,vinklovi za ojacavanje,elektrode,brusna ploca,ploca za secenje,1kg farbe,i kaisi.....
Mico@ ako ovo pukne,onda popravni :D Ali mislim da nece,imao je postojece vinklove dole na repu fabricke,a ja sam stavio preko jos jedne,kada uhvatim za secku da je mrdam ne mrda se ona nego ceo kombajn.
img0397yv.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Poslednja izmena:
Secka iz Beceja(vektor Becej) 1900 € sa ugradnjom.Momci dosli,za dan odradili i sad samo vozi.Isprobana,radi kao sat... ako budem raspolozen da snimam bice i video. :osmeh:

2z5kdqg.jpg

Nikola@ a sta ti znaci tih 15 cm,slamotresi bacaju direkt na secku slamu,a kada vratim klapnu i iskljucim secku sama lagano ispada napolje,i po cemu ste utvrdili da je slabo ojacan ...?

Po tome što su oni sigurno to bolje uradili od vas jer su njima stručnjaci ugrađivali a vi ste sami jer za montažu sečke treba najmanje 2-3 fakulteta jer je jako komplikovana ugradnja.

Poslednja izmena:
Po tome što su oni sigurno to bolje uradili od vas jer su njima stručnjaci ugrađivali a vi ste sami jer za montažu sečke treba najmanje 2-3 fakulteta jer je jako komplikovana ugradnja.

Vidi Maticu ne mozes kuditi konja kojeg nisi jahao,a sto se tice fakulteta svako je moze ugraditi,osim ako nema vremena to raditi ili ne zeli sam pa prepusti strucnim licima. 3 momka koja su kod mene montirala samo bi djubre moglo naci zamerku,jer su radili neverovatno pedantno i precizno...

Što se tiče konja i jahanja a pre svega sečke ne pričajte na pamet jer ste je obojica sada ugradili i tek počinjete sa njom da radite tako da su vam komentari upućeni Milošu suvišni.Uostalom ja vas nisam ni spomenuo u svoj toj priči već Nikolu a pošto ste svoji normalno da stajete na njegovu stranu.

Poslednja izmena:
Jel 142-ka može da tera tu sečku a da ne ometa rad kombajna. ( mislim treba li sporije voziti da bi stigo da izsečka ili se vozi isto kao i bez sečke)

Ja imam sečku na 142 i kad radim sa njom i kad neradim neprimećujem razliku u opterećenju motora a teram onoliko brzo koliko može da preradi u zavisnosti kakav je usev.

Maticu ne mozes ti pricati ko je uradio bolje kad nijednu nisi video kako radi i kako je uradjena. ja sam samo rekao za zarkovmail-ovu secku da je po mom misljenju slabije ojacana, to je moje misljenje. Secku je lakse ugraditi nego tarup za kukuruz. :osmeh::ppozdrav:

Nazad
Vrh