Sečka za Zmaj kombajn- Z 142

Ija sam moju sečku za Z-142 platio 1550 evra sa ugradnjom i odradio sam prošlu sezonu bez ikakvih problema.
Iovu godinu sam odradio bez problema. Inače sečka ima klateće noževe pogon sa široke remenice motora i uključenje zajedno sa vršalicom.
qz4328.jpg

Nije Z-142 ali ima veze sa seckom:Znate li ko prodaje polovne secke,treba mi za Z-170 ili ko pravi nove?

Danas, na Bašaidskom vašaru,sam video jednu polovnu sa klatećim noževima.Mislim da je za Z 190.Prodavac je iz Jarkovca.

Ima jedan covek iz Gardinovaca koji radi sa tim seckama...ko je blizi tom kraju verovatno znace o kome je rec,pa nek okace broj-ako ja prvi ne nadjem.

Valja ali dok se ne smiluje da je donese i ugradi proći će i žetva 2013-te.Kod Zorana u Dobanovcima 2.000 eura sa ugradnjom za 143-ku sa klatećim noževima.

Poslednja izmena:
Ja imam original scku za zmaj 170, sa klatecim nozevima, a imam zmaj 142, hte obih ili da je menjam za uzu ili da je skratim. Da li neko zna ko bi to mogao da uradi? Koliko mora rep da se produzi na 142 da bi se namontirala secka?

Nazvao sam ih i odneo rotor. 100e je balansiranje i skracivanje. A inace oni prave iste takve.

img0394vi.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]jos da se vrati dupla limarija i gotovo,Zoran Bogadnovic trazi sve njegovo 2000evra,a ja prodjem sa 1300 i sam je ugradim,dva dana posla,ja i pomocnik jedan...

kod njega je sve nafurano a o cenama da ne pricam cija ti je to secka mislim ko ih proizvodi

Aron@ Vektor Becej....Sve lepo izgleda u ponedeljak cemo videti kako radi,nemam pogonske remenice nisu mi stigle.

Nazad
Vrh