Sečka za Zmaj kombajn- Z 142

bilo je i na ceneju zmajevih sa fiksnim nozevima

Jeste bilo ih je na ceneju, ali se te secke uopste nisu pokazale dobro, zato sto su rasturale kompletni rep kombajna.
Potrazicu sliku na kompujuteru da vidite sta je ta secka napravila od Z 142

Ija sam moju sečku za Z-142 platio 1550 evra sa ugradnjom i odradio sam prošlu sezonu bez ikakvih problema.

radi jedna firma iz beceja zove se vektor,ja sam pricao pre dva meseca sa njim trazio je 1000 evra

da li znate ko proizvodi secke kao prikljucak za traktor?
kako su se pokazale?
dali ima neko iskustva sa ovim seckama?
hvala

(nisam nasao temu o seckama kao prikljucak traktoru)

To proizvodi neka firma u čeneju ali sve je to jako loše,po meni .Imao sam prilike da radim sa jednom takvom koja se nosila na hidraulici.

Vlasnik VEKTORa iz Beceja pravi secke video sam ih u B.Topoli na vasaru za cenu se vec nesecam tacno ali je imao i od 125 cm sirine

Forumasi, zanima me da li je neko od vas imao iskustva u pravljenju ili video negde kako se na Zmajev kombajn moze ugraditi sakupljac okomaka ili kako neko zove cukunara koji bi se prilikom vrsaja kukuruza mogli sakupljati a ne bacati po njivi i naravno iskoristiti posle?

To je najmanji problem da napravis,stavis cesal da skuplja sa strane,ali mislim da nemoze da se balira jel se lome igle na presi.

ja sam balirao sa nju holandovom presom kukuruzovinu sakupljenu na otkose posle branja jedini problem je bio gde je zagrnuto zice od pikap uredjaja sukacile zemlju. lane sam balirao za ovce coveku posle vrsidbe vrseno je kejsom na njemu je bio klasov adapter. sto se tice lomnjave igli to prouzrukuju druge stvari ali to nema veze sa temom ovom.:ppozdrav:

Pre nego sto bilo sta odgovorite procitajte I 3 PUTA AKO VAM NIJE JASNO sta je covek pitao pa onda pisite.Lepo je pitao SAMO za cokanje,NE INTERESUJE GA TULUZINA,bar koliko ja umem da citam.

Nazad
Vrh