N.A čini mi se da si mnogo visio na onom Tube sajtliju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zadnji sam radio prije nekih desetak dana (nisam mogao spojiti dva PC-a crosslink kabelom jer su neke sistemske datoteke bile oštečene) i zbog nekih problema sam morao čačkati po registriju nijedan ključ od starih programa nije ostao (sve je provjereno s glary utilities programom). Osmica snima kompletno nove windowse i nijedan stari ključ ili bilo što drugo u njoj nema što je bilo na staroj instalaciji.
Ovaj problem koji sam ja imao je nastao zbog toga jer sam prilikom reinstalacije mijenjao korisničko ime pa nisam bio "vlasnik" mapa nastalih prije toga i na njima sam imao ograničene mogučnosti.
NA ako sam te dobro razumio ti nemaš nijedan optički pogon (cd ili dvd) na pc-u? Ako sam te krivo razumio skini si kod nekog Windows XP portable http://torrent.isohunt.to/download....hash=47375df8dc2deb088d191479600ff4638857b6ae koji se podižu direktno s CD-a i u njima si preseliš podatke. Ja to inače radim s nekom od linux distribucija jer one podržavaju dizanje sistema s USB-a.
slobodan_ns
tvoja tvrdnja definitivno nije točna, barem što se tiče novijih verzija windowsa. Do prije sedam godina sam radio u jednoj državnoj ustanovi između ostalog i na spašavanju podataka sa oštečenih sistema samo sam ja večinom koristio live verzije linuksa u početku je to bio knopix (koji je bio prva live distribucija) a kasnije na ubuntu. Jedini problem kod sveg tog spašavanja je što se potroši više vremena nego da se iznova instalira. Najgori slučaj sam imao kada je tip instalirao neki mallware (ne sjećam se točno imena) gdje ulaskom u windowse se automatski pokretao kao fol neki antivirus koji pronađe brdo virusa i za njihovo brisanje traži da ga kupiš. u samom sistemu nije bilo ni my computer-a ni control panela, task menager je bio blokiran a on je pokretao neki svoj, nije dozvoljavao instalaciju nijednog novog programa itd. nakon cca sedam sati čačkanja očistio sam ga i taj pc je radio sa tim istim windowsima dok nije otpisan.
slobodan_ns
tvoja tvrdnja definitivno nije točna, barem što se tiče novijih verzija windowsa. Do prije sedam godina sam radio u jednoj državnoj ustanovi između ostalog i na spašavanju podataka sa oštečenih sistema samo sam ja večinom koristio live verzije linuksa u početku je to bio knopix (koji je bio prva live distribucija) a kasnije na ubuntu. Jedini problem kod sveg tog spašavanja je što se potroši više vremena nego da se iznova instalira. Najgori slučaj sam imao kada je tip instalirao neki mallware (ne sjećam se točno imena) gdje ulaskom u windowse se automatski pokretao kao fol neki antivirus koji pronađe brdo virusa i za njihovo brisanje traži da ga kupiš. u samom sistemu nije bilo ni my computer-a ni control panela, task menager je bio blokiran a on je pokretao neki svoj, nije dozvoljavao instalaciju nijednog novog programa itd. nakon cca sedam sati čačkanja očistio sam ga i taj pc je radio sa tim istim windowsima dok nije otpisan.
Formatirao sam mu hard i instalirao win7 koji je i pre bio na kompu. Cim pocne da se dize windows izgubim misa. Skroz se ugasi kao da je izvucen iz kompjutera. Probao sam i sa drugim misem i ista je situacija. Restartujem komp i udjem u bios i mis radi sasvim normalno. Cim pocne da dize windows mis se ugasi.
Ima li neko pojma sta bi moglo da bude?