vosi
Član
Da li može neko da mi kaže koliko vredi plastenik 28x4.5m lukovi su od aluminiuma?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze li slika tog plastenika? Ja nikad nisam vidio aluminijumski plastenik.Da li može neko da mi kaže koliko vredi plastenik 28x4.5m lukovi su od aluminiuma?
Mene zanima koliko je to uopste cvrsto..čim ga donesem kući pa ga uslikam,biće
Kakav je efekat duple folije kad je tako spojena, jer i moji plastenici su takvi?Ja imam takve plastenike i unutrasnju foliju postavljam iz 4 dela.Spajam cackalicama i to se namesti za pola sata kada je folija razvucena
Ja lično nemam iskustva s bilo kojom folijom osim izraelske, ali mi je jedan ozbiljan povrtar prilično nahvalio upravo tursku. Opet, ne znam imaju li turci više proizvođača..Jel radio neko plastenike sa turskom folijom folija.Nasao sam vrlo povoljno foliju a nosi oznaku "instabul plast"....
Moje folije su turske, mlijecno bijele boje. Druge nisam ni koristio osim njih. Jednu sam tek montirao, a druga je stara 7 godina i nigdje nije pukla, osim gdje smo je malo probusili.. Cak je jednom skidana, transportovana i vracana i opet drzi sedmu godinu. Izraelsku mogu kupiti samo onu zelenkastu, tako da uzimam tursku, jer mi je mlijecno bijela boja mnogo ljepsa.Ja lično nemam iskustva s bilo kojom folijom osim izraelske, ali mi je jedan ozbiljan povrtar prilično nahvalio upravo tursku. Opet, ne znam imaju li turci više proizvođača..
Kolega,o kojoj Turskoj foliji je rijec...proizvodjac???Turci su izgleda odmakli dosta u plasteničkoj proizvodnji.
Imam i ja tursku foliju i s obzirom da nisam drugu koristio sem njihove, ne znam šta bih rekao. Deluje da je ok, a sigurno ima i boljh
Ali pre svega je cena odlučila u mom slučaju.