Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Čelična?Ja u svim plastenicima imam spalirsku zicu.Ne znam tacno koje je debljine ali nije vise od 2,5mm.
nikaragva
zategnuto je rukom samo ovlas.Kada bi se po sredini plastenika obesio na tu zicu potonula bi bar 30cm.
Mislim da bez veze komplikujes taj plastenik
Ovako je ovaj prvi napravljen....Bice ispravki sledeci koji se bude pravio ...ofarban akrilnom farbom i svaki sastav je stavljen filc od laminata...@
Topalović
Svidja mi se konstrukcija ustvari je potpuno ista kao i moje i to je po meni jedina prava konstrukcija, e sad ako mogu jednu opasku, ove dve uzdužne sa strane ja mećem uvučene bar 10 cm da ne dodiruje najlon zbog vode sa najlona i zimi zbog stvaranja đepova sa snegom, bolje je kad je uvučeno jer onda sneg samo sklizne
poz
Ovako je ovaj prvi napravljen....Bice ispravki sledeci koji se bude pravio ...ofarban akrilnom farbom i svaki sastav je stavljen filc od laminata...
Cevi su iz delova i safljeni su samourezujucim viljcima...a visina je od vrha do zemlje 3.6m...I ovo nisam ja vec burazer...Kako si ovde na slici spojice te cevi na lukove? Deluje mi kao da nije zavareno?
http://postimg.org/image/z6axf3a59/
Na kojoj ti je visini ta poprečna cev, na kojoj stojiš?