JuRa
Član
Pa ne zavlacim se iza,nego sa ove strane malo se ispruzis.Funkciovise to bez ikakvih problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mislio sam 6 m širine i 35m dužine. zar nije malo gusto 5dvoreda paradajza na 7m?Malo je 6,35m.Na 7m sirine ja radim 5dvoreda paradajza ili 4dvoreda krastavca a ti bi imao po jedan dvored manje.jedino ako se tako uklapas zbog mesta.Na 8m dobijas isti broj biljaka samo imas vise prostora do najlona ali imas i manju visinu.
svaka čast druže,nije ništa komplikovano.
pozdrav molim te da mi javiš adresu gde se mogu kupiti ti plasteniciplastenik 40x7m sa cevima od 5/4cola izraelskom folijom i dodatnim zavesama izadje max 2000evra pa ti vidi sam da li je ovo skupo ili mozda preskupo.
Ha ha pa niko od nas ne kupuje gotov plastenik vec se kupu cevi i nja konkretno kuci napravio sa majstorom lukove oterao u njivu poboo sipke i spojio.Foliju sam kupio sam doveo 4-5 drugara podigli je zatrpali zemljom i to je to.