Same

Ja sam baš sa gazdom komunicirao, sve po p.s čovek je prema meni ispao skroz korektan, kao da se znamo 100 godina.Nazvao, otišao, sačekao 3 minuta da mi napravi crevo, platio i ćao.
 
Posao rade korektno tu nema sta,ume deda da bude malo onako drzak da kažem al nista strasno jer kao što sam rekao mora covek i nešto da prećuti jer malo je još onih koji bar posao urade kako treba.
 
Problem je što ništa nije radio... Čekam da dođe ove nedelje
Malo je u guzvi jbga.. Koji traktor je u pitanju ? Pitam sta je radio jer je trebalo pre par nedelja da dodje do mene da nesto pogleda na Silveru 130 jer mu je trebalo za teren pa da isproverava kod mene pre nego sto ode ali na kraju nije dosao.. Mozda nije stigao ili je resio na drugi nacin ali nije me pitao za to a culi smo se i pre par dana..
 
Чекај а машина стоји није у функцији?
Otkazale mi sajle za razvodnik hidraulika (ostao samo jedan izvod u funkciji) pa sam oterao traktor do mehaničara da to sredi i usput da promeni motorno ulje i filtere (motor, gorivo, hidraulika). Majstor ga preparkiravao i sad traktor ne može da ubaci u brzinu... Izbaci transalarm 54 i 55. Same rubin 120
 
Nazad
Vrh