Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas cesto nema nesto na stanju ali dodje to iz Italije za par dana, dakle delova ima samo se nasi ne usudjuju da ih lageruju. Ako nema delova na lageru znaci da se ne traze mnogoМени се јако свиђа 100.4...Не знам какви су са деловима код нас.
Sem za mtz delova nema ni za jedne druge.Мени се јако свиђа 100.4...Не знам какви су са деловима код нас.
Није много прешао возио га Џек само недељом у лов!Ako neko bas insistira na sdf grupaciji.Mogao bi biti na prodaju.Nije puno radio samo ga dzek vozio
Koje su firme iz Bosne ako nije tajna?Kod nas ima bas dosta Hurlimana a mehanika im je dosta slicna. Delovima se snabdevaju iz par firmi u NS a u zadnje vreme i iz Bosne jer imaju mnogo veci lager. Mogu se raspitati koje su firme u pitanju. Prevoz do Srbije je najmanji problem...
Ima razlika u dizajnu (auspuh sa strane,..) i unutra je drugaciji EHR nego na obicnom Titanu ali u sustini bi trebalo da bude istoJa sam se razmisljo o Same/Hurlimanu i tako u prici sam cuo ako se dobro secam da bas u Brckom ima neka jaka trgovina sa djelovima za njih
Ako nije Brcko onda je Posavski kraj
What a tractor that wasone of my first jobs just after I started as an apprentice mechanic was to check our titan 190 over. I had explicit instructions to check all the fluids and tyre pressures, especially the coolant as she was known to leak... 20 minutes later I still can't find the radiator or expansion tank, after much searching and being told its there somewhere, walked back into the workshop to howls of laughter - I didnt know it was air cooledbuggers got me good, but I was only 17!
Sto se tice sdf grupacije znam jedino za Moto Remont u Gradisci, sta nemaju lako naruce prema uzorku ili broju kataloga. Cak imaju i setove za reparaciju.Ja sam se razmisljo o Same/Hurlimanu i tako u prici sam cuo ako se dobro secam da bas u Brckom ima neka jaka trgovina sa djelovima za njih
Ako nije Brcko onda je Posavski kraj