Same

Cemu sluze oni modovi koji mogu da se izaberu, ima na instrumental tabli kao pise autopower i ima kao prvi stepen a iza je prikolica i kao drugi sten isto ima prikolica, verovatno da je to kad se vuce jedna ili dve prikolice ali opet nisam siguran, kad bi imao neko da mi objasni sta tacno znaci i kad se koristi u pitanju je same titam 190

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Poseduje li neko manual bilo kog modela Same vazdusara, nebitno model i godiste. Samo da se konsultujem u vezi sistema grejanja kabine da budem siguran

Gde se tacno sipa hidraulicno ulje u same titana? Ima dva cepa jedan na bocnom reduktoru i jedan gore pa na koji od tih dva se sipa, i koliko ima ispusnih mesta, video sam da ima dva na bocnim reduktorima i dva na srdini

Sta je ovi sto se vidi na trecoj slici? U pitanju je same titan traktor

e0653db639ac66cb852180fd8aaecb2c.jpg

A ovaj cep cemu sluzi, kad sam ga otvorio izaslo je ulje i kad se izvadi to je kao dugacka cev
73f7d2662b653fed45886797545c5e7d.jpg

Da se prvo predstavim aleksandar iz Rumenke pored Novog Sada, student po prirodi ::namigivanje:: 84 godiste !!
E sad potreban mi je radionicki prirucnik za same traktor titan 190 ukoliko neko poseduje mozda u pdf formatu i voljan je da ga podeli ili zna neki link za tako nesto !!
Bilo bi mi od velike pomoci !
Unapred zahvalan !!!
Dali si nasao prirucnik treba i meni .nece da ubaci u 9 brzinu

Ulazi u sve brzine sem te 9 brze, ne izbaca iz brzina, jedino oseti se drzaj kad menja rang a to je izmedju 3 i 4 brzine i 6 i 7

Vozim ja titana 190 od kolege ide bez problema u 9 brzinu,nije on bas tako brz da bude blokirana 9 brzina

Nazad
Vrh