Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Maltene sve potpuno isto kao na supertitanu samo je ovaj 130 ks a onaj 200 ks . Stvarno su dobri traktori i mora se dobro odrzavati i oprezno sa strujom ,mi smo na poslu napravili problem sa jednim tj nasi elektricari . Stigo nov motor za supertitana i oni spajali struju na pumpu neznam ti ni sta su pokusavali da otvori samo elektro diznu i dobije turazu nisu mogli da ga ugase i izleti jedan klip na ganc novom motoru tragedija i od tad nije ni valjo nikad ga vise nisu kako treba uradili . Tu mu je isla neka struja u mikroamperima a oni doveli 12 v .Mora strogo oprez da necacka niko ko se nerazume samo konkretno neki bolji elektronicar.
Prilikom kupovine ovakvih traktora obratiti paznju i na kvacilo jumpere kako ih neko zove kako salta dali preskace neku brzinu dali blago poskakuje prilikom kretanja (moze biti samo jedan senzor) a moze vrlo lako i kvacilo ili menjac koliko mu treba vremena iz brzine u brzinu i kako tu ukopcava ako se cuje udarac i tu ako dolazi do trzaja neuzimajte ili gledajte sto vise da spustite cenu i polako sredjivanje!_
pa kolko,po jutru ili rali 12 litara popije sa plugom 3x13 okretnim
inace je 5 godina kod mene samo servis i lijevi reduktor se nesto podrobio pa smo kupovali cijeli drugi to jest iz dva napravili jedan i pustao mi je semering na prednjoj osovine od prednje vuce
I ja isto video jednu 105-icu novog između Zrenjanina i Lazareva ga obišo.