case ih
Član
jel zna neko ko je dobio glavnu nagradu?
mislim na kejsa i belarusa!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za te novce ima MTZ 1221 monoblok!!!phoenixfendt je napisao(la):sta 26000e, case kosta oko 34500evra na sajmu
case neki deda iz okoline zr a rusa neka klinka iz somboracase ih je napisao(la):jel zna neko ko je dobio glavnu nagradu?
neznam,moguce,samo ako bi ja pljuno 60000+e za traktor kojem eto bas nesto nece da radi,pod hitno bi zvao sud u strazburu.gregorije83 je napisao(la):e ste me napljuvali......
karapandza je imao nekih maljih problema u pocetku....to je reseno...bilo je greske u razvodniku hidraulike koji je zamenjen....menjala se cela sereija razvodnika na toj seriji traktor....to i nije neki kvar je je odmah otklonjen a posle je on cackao kompijuter i promenio neke paramentre i to je dolso do nekih gresaka sto je isto ispravljeno....sad je i on naucio i sve je ok....neznam sto ga nismo usrecili....
mityoo je napisao(la):Zasta sluze one dve crne kugle na maseju 8690?
case ih je napisao(la):jel zna neko ko je dobio glavnu nagradu?