Baća utekla kad je čula kakav deran dolazi na sajjam.Ta izgleda juce nije radila.Nisam je video
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Baća utekla kad je čula kakav deran dolazi na sajjam.Ta izgleda juce nije radila.Nisam je video
Ispada da su to većinom kola od novinara, izlagača, promoterki... Na almexovom štandu je uvek bili puno. Oni stolovi za goste svi bili zauzeti. Sad otišli tamo, stoje dva kombajna i par traktora. Za stolovima Mića(vlasnik), šefica prodaje i jedan serviser... Pusto pusto...Kako nigde nikog,juce nisam mogao parking mesto naci,pola sata se vrtim oko jeb.. sajma sve puno jbt kao da dele dzaba masine.
Tako i ja kad sam bio u ponedeljak, pusto sve.Otisao tamo unutra jedva sam nasao nekog da mi nesto pokaze oko masine nekeIspada da su to većinom kola od novinara, izlagača, promoterki... Na almexovom štandu je uvek bili puno. Oni stolovi za goste svi bili zauzeti. Sad otišli tamo, stoje dva kombajna i par traktora. Za stolovima Mića(vlasnik), šefica prodaje i jedan serviser... Pusto pusto...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Ma i kad nije sajam nema parkinga,napravili silni zgrada a nisu pravili garaže.Kako nigde nikog,juce nisam mogao parking mesto naci,pola sata se vrtim oko jeb.. sajma sve puno jbt kao da dele dzaba masine.
Ne slavim... Na žabljaku sam već par dana, nisam ni išao na sajam... A čuću valjda ko je sretni dobitnik..Nema gi Sremac da ne slavi mozda