POZ SLJIVAR JEL TI to pravo prezime ili je samo na forumu ime onako posto imam ija prezime isto Šljivar?aa isto me zanimaju orasiDa li je neko kalemio orah s uspjehom? Ako jeste da li može iznjeti nekave detalje npr. način i vrijeme kalemljnja i dr.
Svaka informacija bi dobro došla.
poz jel vazili to za sve orahe ii starije i mladje orahe stim peplom ja imam jedan u blizini orah kostunjac jel moze se to koristiti i za njega kad kako treba too posipati jelsvaki dan ili ?? ako mozes da objasnis hvala unapredPozdrav Srđane...
Zasadi kajsiju izmedju njih slobodno ...bar 5-6 da ima...I onaj pepeo od drveta iz kamina,koji znam da imas,razbacaj na oko 60 cm od svakog oraha u krug..slobodno...probaj na jednom stablu ako ne verejus...Razbijas ga prstima...ljuska ce biti tanka i meka...probano...radi ..inace ovo je prelepo...svaka cast...
Malo je nezahvalno davati preporuku. Ja ti mogu samo reći da izbegnes renomirane institute, ja imam fino iskustvo sa malim rasadnicima iz okoline Trstenika - Konjuh, Lazarevac..Molio bih da mi posaljete preporuke gde kupiti kvalitetne sadnice oraha.
Hteo bi da posadim u novembru 50-60 komada
I sta uopste znaci to da su sadnice sertifikovane?
Gledao sam jedan zasad od nekih 5 sorti oraha, najzdravija stabla i najbolje rode su sorta seinovo i rasna.