abro
Član
Kakvi kerher i tome slično, ovo se zove detaljno pranje... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trazi u prodavnici farbe zove se Famin cetkom ili spricom se nanese na masne delove i kasnije se opere vodom sa sto vecim pritiskom.Nisam mogao naci,ali video sam u nekoj temi, da je neko nakon pranja mehanizacije sa nekim sredstvom uz pomoc sprica za prskanje voca oprskao masinu,i sprao sa vodom, i da se nakon toga prilikom rada u polju ne lepi prasina,pa me zanima koje je to sredstvo i gde se ima kupiti?
Nisam mogao naci,ali video sam u nekoj temi, da je neko nakon pranja mehanizacije sa nekim sredstvom uz pomoc sprica za prskanje voca oprskao masinu,i sprao sa vodom, i da se nakon toga prilikom rada u polju ne lepi prasina,pa me zanima koje je to sredstvo i gde se ima kupiti?
Imas i na Beogradskom putu kod prvog semafora sa leve strane Karcher servis.Ima u Kačrevu servis a oni su i uvoznicu nema šta ne mogu popraviti ili zameniti deo .Imam ja 3.80 i pregazio sam je sa rusom odneo tamo i nekako je "zakrpili" jes da nemam tu zaštitnu plastiku ali je vežem manilom i okačim na merdevine ona radi posao.Kada mi dosadi kupiću novu.