Sa čim perete poljoprivrednu mehanizaciju? --> perači pod visokim pritiskom.

Nisam mogao naci,ali video sam u nekoj temi, da je neko nakon pranja mehanizacije sa nekim sredstvom uz pomoc sprica za prskanje voca oprskao masinu,i sprao sa vodom, i da se nakon toga prilikom rada u polju ne lepi prasina,pa me zanima koje je to sredstvo i gde se ima kupiti?

Nisam mogao naci,ali video sam u nekoj temi, da je neko nakon pranja mehanizacije sa nekim sredstvom uz pomoc sprica za prskanje voca oprskao masinu,i sprao sa vodom, i da se nakon toga prilikom rada u polju ne lepi prasina,pa me zanima koje je to sredstvo i gde se ima kupiti?
Trazi u prodavnici farbe zove se Famin cetkom ili spricom se nanese na masne delove i kasnije se opere vodom sa sto vecim pritiskom.

Kao što je naveo član kristal postoji Famin i Ekokliner a možeš ih naći i na benzinskim pumpama

Evo ja sam se danas ponovio, Karcher HD 5/15 C plus. Cena 59000 din.
img3985.jpg

vidim li ja dobro da je cena 59000 :sta: jes stvarno dobra ali je i skupa mada kad dobijem subvencije ja ću kupiti dve da imam jednu u rezervi :haha:

Frenki ja za menje pare kupio ovu i sluzi me vec 4 godine bez da sam jedan sraf dotegao ili nesto promenio... Greje vodu bez problema,a koliko se naradila kod mene (a pretpostavljate po tome koliko cesto ja perem traktore) i koliko je jos traktora oprala koji nisu moji i plus sto dolaze kod mene prijatelji da im perem redovno....

IMG1451.jpg

Ja sam prezadovoljan sa njom...

Frenki nemoj da je drzis stalno na maksimalnom pritisku i videces koliko ce da ti traje...

Ova moja je neke S marke i pitaj boga koliko je i ona prala ja ne pamtim kad je moj cale kupio i sa njom smo prali sve masine sve dok nisko mupili ovu veliku... Posteno se naradila i jedno crevo i pistolj unistila pa jedva nasli drugo a da nije skuplje od nje i sad sa drugim crevom idalje pere kao prvog dana... Ja sa njom kad sam radio perem malo pa malo odmorim i ja i ona i nikad priblema posebo kad perem kombajn... Jer ipak to nije ova velika... A zaboravio sam da kazem da sa ovom velikom pumpom pitaj boga koliko sam ograda usluzno oprao da bi vlasnici mogli da farbaju ograde,nekad ja i cale na smenu a ona se ne gasi...

Evo ova mala pumpa oja me dugo dugo sluzi a nije kvalitetna kao tvoja Frenki...

IMG1453.jpg

Ima u Kačrevu servis a oni su i uvoznicu nema šta ne mogu popraviti ili zameniti deo .Imam ja 3.80 i pregazio sam je sa rusom odneo tamo i nekako je "zakrpili" jes da nemam tu zaštitnu plastiku ali je vežem manilom i okačim na merdevine ona radi posao.Kada mi dosadi kupiću novu.

Ima u Kačrevu servis a oni su i uvoznicu nema šta ne mogu popraviti ili zameniti deo .Imam ja 3.80 i pregazio sam je sa rusom odneo tamo i nekako je "zakrpili" jes da nemam tu zaštitnu plastiku ali je vežem manilom i okačim na merdevine ona radi posao.Kada mi dosadi kupiću novu.
Imas i na Beogradskom putu kod prvog semafora sa leve strane Karcher servis.

Nazad
Vrh