Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma kupljen preko poljo apoteke iz agromarketa bio lavor..od celog peraca jedino je kabl ok odsekao i napravio produzniAj prosledi br servisa, moj radi 7 min mozda je manji kvar.
Imam ja njega 6-7god dobro služi i po meni i ne treba jači.... ali po recima servisera iz sabca da vec nema delova za njihAko negde naletim na povoljnu kupovinu, ja bih uzeo taj 720, ali onaj stari, kockasti. Mislim da on nije MX ali nisam siguran.
Da to treba paziti k5 nije hteo da radi na hidrofor slab pritisak bio.. kako smo uveli vodovod radi bez problemaPazite jedino na potrošnju vode. Mi nemamo seoski vodovod nego sopstveni, bušeni bunar... Uzeo polovan Karcher HD1090 i bogami bilo je na knap da perač ima dovoljno vode dok nisam zamenio pumpu. Ako sam dobro zapamtio kod Karchera, oznaka pokazuje kolika je potrošnja vode na sat.
To je vise hobi varijanta mislim da ne smes sa njim duze iz cuga raditi od 45 min.Gledam karcher ķ5 compact 39000din
Vodeno hladjenje i alu glava.Dal ima neko?