Sa čim perete poljoprivrednu mehanizaciju? --> perači pod visokim pritiskom.

Sta moze biti uzrok tome da perac kad stisnem klapnu samo trza u radu. Znaci krene stane, krene stane i na kraju se pregreje i izbaci bimetal? Pre par godina sam menjao neki lezaj jer je bio zablokirao a od tada puromat nije koriscen i sad kad sam ga probao posle 10-15min rada je poceo da zeza.. Moguce da neke gumice nevaljaju:sta:.
A bas sam hteo da operem kamion...
---------------------------------------------
Zna li neko kakvi su Villager puromati? Verovatno cu kupiti jedan ako ovaj ne popravim...
Kod nas je bio isti takav problem i u pitanju je bila jedna kuglica sa federom pukne feder i onda nema sta da drzi pritisak i zato prekida u radu!E sada gde se nalazi ta kuglica sa oprugom moram oca pitati on je to menjao!

danas pao pazar,kupio sam masinu za pranje king craft slike kacim za koji dan jedino me interesuje koje je jacine pritisak kad sam je probao zaista ima dobar,evo podataka pa ako neko zna dobrodoslo je na plocici pise 230v 50hz 2,2kw ipx5 14,7kg p12mpa p max15mpa Q7,5l min p in max 1,2mpa t in max 40c inace kakav je ovo aparat imali ko iskustva sa njim,model je iz 2010 god

rasa91,ako sam te razumeo znaci da joj je 120 bara jacina prilikom pranja,jesi li imao isustva sa ovom masinom i kako su se pokazale

Nisam, ja koristim Womax ali bi trebalo da su dobri. Tacno tako, toliko je i kod mene samo ja imam malo manji protok vode. Peraci sa tom jacinom i protokom vode su neka Premium-Hobi varijanta ili kako vec. Ne skine odmah neke jake fleke ali za traktorsko pranje(ulje,nafta,blato,prasina) ce biti dobar.

za to mi najvise i treba,drugar od kog sam ga kupio kaze da je radjen po licenci kerhera inace ga je on koristio u svajcarskoj par godina i od tad mu stoji kaze da je odlican za kucnu upotrebu,hvala puno na objasnjenju

Nikako da priupitam ,pocela puska od peraca da se trese prilikom pranja ,onako neka sitna vibracija, da li neko zna sta moze da bude ?
Pomislio sam da negde vuce vazdug ,ali nije to .. I kad da je manji pritisak.

Mrsko mi nesto da ga otvaram ,ali izgleda da cu morati.
Pisao sam ranije ,imam i bosch aquatak i ovaj skil. Bosch-a sam otvarao vec par puta ,skila malteriram na selu i tek sad je prvi put posustao.. A imaju godina vec.
Sad kad bih kupovao ,opet bih uzeo skil , moja preporuka ..

Imam Karcher 620 M, i posle prvog gašenja na ručki neće više da se pokrene. Ima napon ali pumpa neće da se pokrene kada opet pritisnem ručku. Onda isključim iz struje, zatvorim vodu, odvojim crevo od puške, sve ponovo spojim i opet radi samo sa prvim pritiskanjem. Šta može biti problem?

Kod mene je bio slican problem,skines onaj poklopac i ako imas satic koji pokazuje pritisak u blizini njega(bar je tako kod mene) ima jedna polugica koja zaglavi iz kog razloga neznam ni sam ali kad nju otkocim opet radi,e sad da li je slican problem kod tebe neznam uglavnom razvrni i malo pogledaj imas li neso slicno.Kod mene ima i vruco pranje pa neznam mozda je sve drugacije konstrukcije

Kod mene na bosch peracu slican problem, u samom paparatu kod pumpe , ima jedan prekidac , sa nekom osovinicom , koji zaglavi ponekad, otvori samo poklopac aparata i pogledaj da li ima nesto slicno. Nparskaj wd-om i malo razradi.

I kod mene na Karcher HDS 610 postoji taj problem.Jednostavno sam vezao prekidač na puški vezicama i nema više isključivanja sem na prekidač samog aparata.Pokušali smo da rešimo problem ali se ne isplati.

Na kerheru pocelo da pusta crevo vodu po malo do pistolja,na 15 cm...ko radi ta creva neki kontakt,ili da odem do hidraulicara da mi napravi od creva za pritisak,a iskoristi ove krajeve?

Može hidrauličar i da skrati crevo.Samo izbaci deo koji je pukao i vrati nazad stari kraj.Šta imaš na kraju creva do mašine?Virblu ili brzu spojnicu?

Nazad
Vrh