kinez
Član
orao bastu 
salim se oce jedan prijatelj da kupi za sumu

Post je spojen: [time]1297720304[/time]
_________________________________________________salim se oce jedan prijatelj da kupi za sumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kinez je napisao(la):orao bastu
Post je spojen: [time]1297669904[/time]_________________________________________________
salim se oce jedan prijatelj da kupi za sumu
dejan 77 je napisao(la):Bio je jedan u oglasima 98 g 300ks oko15000toliko ima i kila.valda idu sa njim i plugovi 2 kom .ako ima 8 guma onda ga mozes voziti i uz zid.inace naj manji kirovec je 200 ks pa na vise. A HTZ-150-k harkovski traktorski zavodod 150-200 ks
zombie_666 je napisao(la):Mislim da Kirovets nikako nije za sumu, totalno je preveliki i nestabilan za to, oni su inače jako skloni prevrtanju jer imaju vrlo visoko teziste. Imas dosta LKT i Timberjack zglobnih traktora po oglasima, oni su radjeni za sumu, imaju nisko teziste i vitlo. Nikako ti ne bih preporučio Kirovets za sumu, nikako!!
zombie_666 je napisao(la):U kakvu sumu se mozes zaputiti sa masinom dugom 7.4 metara, sirokom 2.8 metara i visokom 3.5 metara i teskom 12 tona? Mislim, moze, ali ako prethodno sa buldozerom udesi put, posječeš mu sva drva koja bi mogla smetati, napravis prostor za zaokretanje, i onda zakacis za njeg drva da vuce. Kad sve to saberes, bolje ti je da imas neki gusjeničar, bar ga mozes okrenuti u mjestu.
savoris je napisao(la):raspored mase se lako riješi , staviš mu dva vitla po 10t i cepaj![]()
dejan 77 je napisao(la):Ja se bas nebi slozio da ima visoko teziste to sto on ima 3,5 m neznaci da ima visoko teziste
zombie_666 je napisao(la):dejan 77 je napisao(la):Ja se bas nebi slozio da ima visoko teziste to sto on ima 3,5 m neznaci da ima visoko teziste
Motor mu je prilično visoko postavljen, nije bitna kabina.
savoris je napisao(la):zombie_666 je napisao(la):dejan 77 je napisao(la):Ja se bas nebi slozio da ima visoko teziste to sto on ima 3,5 m neznaci da ima visoko teziste
Motor mu je prilično visoko postavljen, nije bitna kabina.
ma pusti ti gdje je motor , nego jesi li ti nekada pokušao da prevrneš 12 tona![]()
![]()
recimo i MTZ izgleda dosta nafrčeno u odnosu na druge traktore , ali ako uzmeš u obzir 3,5 tone to ga čini jako stabilnim
težište naravno utiče , ali i masa![]()
savoris je napisao(la):uživao bi ti vozeći gai ja i ja
samo bih mu možda povećao širinu guma ili stavio duple , sve ostalo je![]()
Sumadinac-Gruzanin je napisao(la):Ove kirovece rusi mora da su pravili od nekog kamiona ili nekog bagera .Mislim na ove sa videa na ovoj strani .