Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kao sto sam i ranije pisao od jednorucnih makaza koristim "Felko popular i Felko 7"Od dvorucnih makaza sam imao vise vrsta jevtinijih i nisam bio zadovoljan ni sa jednim.Obicno odrade jednu sezonu i onda pocnu da zvacu granu.Pored toga sve su vrlo teske za coveka koji treba danima da ih drzi.Iz svih tih razloga sam kupio Kuker 80PR i prezadovoljan sam sa nima.Rucke su od legure aluminijuma i dosta su lakse u odnosu na ostale.Vec dve godine ih koristim bez ikakvih problema.
Где да купим јефтине телескопске маказе-тестера за сечење високих грана. Видим по нету има свакаквих па молим за препоруку.
Због 10-ак стабала годишње не даје ми се 10-ак хиљада динара.Znas sta kazu, tesko jeftino i dobro. Ja imam ovakve i izuzetno sam zadovoljan. http://www.odigledolokomotive.rs/proizvod/univerzalni-teleskopski-rezac-grana-115560-fiskars/
Na njihovom sajtu ima kracih i jeftinijih.
Na tu količinu najbolje da kupiš merdevine, trebaće ti i za druge namene )
Neznam dali ste imali iskustva sa ovakvim makazama ali ovo samo lepo izgleda na slici i lepo je zamišljeno,možda testera ali ovakav tip makaza ...imam nešto slično deda uzo za stari šljivik...pa to je borba odrezati granu sa tim.Nebi da te obeshrabrim možda je deda naleteo na loše mada robusno izgledaju ali posle njih ja takve makaze jok.
------------------------------------------
Која од ова три би ви одабрали.
Imaš li problema sa kanapom kod mene malo ,malo pa pukne a nije ga baš lako zameniti.Znas sta kazu, tesko jeftino i dobro. Ja imam ovakve i izuzetno sam zadovoljan. http://www.odigledolokomotive.rs/proizvod/univerzalni-teleskopski-rezac-grana-115560-fiskars/
Na njihovom sajtu ima kracih i jeftinijih.
Нисам имао искуства. Претпостављам да треба повући канап да би се грана одсекла, а телескоп служи као дршка. Надам се да ће бити функционално јер ми некако не делује сигурно сећи гране вукући канап кад знамо да је понекад теже сецнути и кад су обичне маказе у руци. Може ли неко казати из искуства како је сећи оваквим справама са канапом? ХвалаNeznam dali ste imali iskustva sa ovakvim makazama ali ovo samo lepo izgleda na slici i lepo je zamišljeno,možda testera ali ovakav tip makaza ...imam nešto slično deda uzo za stari šljivik...pa to je borba odrezati granu sa tim.Nebi da te obeshrabrim možda je deda naleteo na loše mada robusno izgledaju ali posle njih ja takve makaze jok.
Imaš li problema sa kanapom kod mene malo ,malo pa pukne a nije ga baš lako zameniti.
Traka minije pucala ali zato redovno puca kanap koji je izmedju trake i lanca na nožu