Sloba31
Član
Fiskars ,kanap prolazi kroz gornju cev i preko koturače pokreće deo na koji je zakačen lanac koji pokreće nož
Ok. Gde kupujes kanap da znam ako mi zatreba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Fiskars ,kanap prolazi kroz gornju cev i preko koturače pokreće deo na koji je zakačen lanac koji pokreće nož
Ok. Gde kupujes kanap da znam ako mi zatreba?
Pogledaj kod zvaničnog zastupnika Fiskars-a za Srbiju - Agromarket, imaš na njihovom sajtu kataloge proizvoda a možeš pozvati i maloprodaju u Kragujevcu pa se raspitati da li imaju rezervni kanap za teleskopske makaze.
Ja sam kod njih kupio makaze Fiskars 115560 - UP86 i bile su jeftinije nego kod drugih prodavaca (sa uračunatom cenom brze pošte), posle sam uzeo i testeru koja se može montirati na vrh, model 110950.
Sa ovim makazama sam orezao 60-ak šljiva koje su bili malo zapuštene i mogu reći da sam prezadovoljan, merdevine više ne trebaju.
Ima ih svuda po pijacama ali su lošeg kvaliteta pa pucaju, kada mi je zadnji put pukao umesto kanapa sam stavio plastificiranu sajlicu mada nisam mnogo radio sa njom pa ću tek videti koliko je dobar pokušaj,
Molim vas za preporuku ručne testere za voće, potrebno je da je testera dužine 25cm ili nešto duža.
Video sam Kuker 27cm, Castellari 24cm. Nisam ih probao ali ozbiljno izgledaju. Vilager sam probao, seče, a mislim da bi to moralo malo bolje da ide.
Ja sam danas kupio neke Springer dvoručne, režu brate mili ko kroz puter a džaba su...ja sam ih platio oko 1300 ali vidim sad po netu da ima i značajno jeftinije. Čelične su, deluju jako, dosta ljudi u selu ih je kupilo, kažu da su malo teške ali ja ne primećujem (možda jer sam mlađi i ne režem puno).
http://dadjo.rs/?product=makaze-za-grane-745mm-kriva-drska-springer