males
Član
Ne sekriaj se radice to kako treba i bez muke. Ja teram Morra 2,5 metra sa reno 85-14, lagano ide u druga drugom rangu do 10-12 cm, preko toga ide brzina nize i opet mu nije tesko. Roto drljaca je sa klinova i je usporena. Moze biti problem u transportu posto je traktor mali i nema tezine da bi komotno nosio drljacu, ali ako imas tegova bio bi i to ok. Reno je tezak oko 4,5 tona, Morra nema parker valjak nego ovaj sa cevima ali gde je veliko brdo u transportu zna da zeza po malo. Moj savet ti je da proveris dali ta rotodrljaca ima moznost za dve brzine i ako ima prebacis zupcanike da bide usporena i samo teraj. Za dubine koi si naveo nece biti problema, posebno ako traktor ima veci izbor brzina bice milina za radati. E sad ima ljudi sto kazu sporo je, ali ja se ne slazem sa njim posto drljaca spremi odlicno iz prve a sa bilo sta drugo kad spremas moras ici 2 ili 3 puta.Upravo sam to isto čuo od ljudi da Vigolo spada u lakše rd za pogon, ima ljudi koji sa malim tafeom na manjim površinama rade sa Vigolo 2.5m ali skinu paker valjak radi težine.