Roto- drljača

Kum danas probao moju Rd 250 sa Df 62 ks. Oranje podrljano prije mjesec dana, dubina rada oko 5 cm i brzina kretanja od 3.1 do 4.3 km/h.

To je samo proba kako 62 ks vuče Rd 250, kum planira da kupi Rd 2.25m Vigolo. A inače na ovoj parceli se sije kukuruz.

Da li neko zna,koje ulje se sipa u gredu drljače. Hvala

Послато са SM-G986B помоћу Тапатока

@Matić oda klesi? samo da ne ide svinjska mast ostalo mi nije problem

Послато са SM-G986B помоћу Тапатока

Gdje se mogu naci nozevi za roto drljacu u Novom Sadu ili blizoj okolini? Unaprijed hvala

Poslano sa mog SM-A536B koristeći Tapatalk

Hvala!
LS, bivši Shaktiman, Indijska prizvodnja, pojačana verzija s dužim i debljim noževima, valjak fi 500 s hidraulikom, getriba s 3 brzine, cijena 6 tisuća eura s kardanom, garancija 2 godine.
Neki dijelovi imaju odlivene Talijanske riječi, ista fora kao i sa Turskim sijalicama koje su kopija i kolaboracija s Talijanima. Valjda će biti OK, znam par ljudi koji ih imaju jedno vrijeme i kažu da nisu loše, vrijeme će pokazati.
Stara Maschio rotodrljača je dala svoje, a najviše me zanima kako će ići preko eco brzina kardana, to do sad nisam imao, kažu da se tako lakše vrti pa ćemo isprobati u praksi.
Napravljena je jako masivno, mada znam da kvaliteta materijala vjerojatno nije kao kod zapadnih strojeva, ali i cijena je duplo niža.
Kad odbijem ovo što sam dobio za staru i PDV, nova me ispadne 2500e, a za rabljeni stroj zapadne marke star dvadesetak godina treba dati 5000 naviše, i opet je mačak u vreći.

Da, kopije jesu, ali nisu baš u kolaboraciji sa Italijanima. Gaspardo se tuži Sakalakom i BKL nije htio pločice za Sakalak prodati kolegi, a drugdje ih nije bilo...

Svi veliki brendovi koriste komponente iz tih "divljih" zemalja, Indije, Kine, Turske...
Sad zavisi koliko labavo shvaćaju pravo na korištenje brenda.
Naravno, ne velim da je to garancija kvalitete.

Nazad
Vrh