Šanana
Član
Nosač je plačen nekih 40 kn, a staklo za hellu isto tolikoKolko je nosac a kolko plastika za helu??
Inače, sve ubodne rotacije su rađene po jednom standardu i odgovaraju na svaki takav nosač.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nosač je plačen nekih 40 kn, a staklo za hellu isto tolikoKolko je nosac a kolko plastika za helu??
Uzmes + izvod sa osiguraca, povezes na prekidac, a sa pekidaca kabal na rotaciju. Masu (-)pricvrsti za neki metalni deo(spojen sa sasijom) i to je to.10-15min. posla maximumPotrebna pomoc, zelim sam da povezem rotaciono svetlo na traktor. Imam standardno rotaciono svetlo ciji kraj ima ulaz kao za upaljac u kolima. U pitanju je Belarus 820, pa molim za pomoc kako da ga povezem da radi preko prekidaca.
Jbg. Nije mi bilo toliko hitno. Znam da sam toraciju za kamion platio jeftino. Ona je bila izmedju 2000 i 3000 dinara. Nisam siguran. Moze neko ko ide da proveri. Nadeljom je stalno tu covek. On i zena prodaju, a roba skoro sve iz Turske.Ti najvaznije zaboravio da pitas