ROTACIONA svetla na poljoprivrednim masinama!!!

@mzupunski udjete u Temerinsku ulicu pa birajte u kojoj cete prodavnici da kupite.
Prva na pocetku Temerinske ulice s leve strane par zgrada od kinske prodavnice prodaje delove za IMT,IMR imaju oni to sam video letos,cak imate i u prodavnici biciklova u Temerinskoj pre onog nadvoznjaka s desne strane.

Imate i ovde:
http://www.rapidex.co.rs/rezervnidelovi-hella.htm
http://www.multicompany.rs/kontakt.php
 
Meni bi trebala rotacija za T 40,otprilike sam u temi video sta valja,a sta ne,ali me interesuje da li za sve te brendirane rotacije moze da se nadje rezervno staklo:haha:Da se ne desi da ga slucajno slupam i moram da kupujem kompletnu rotaciju::lose::
Na starom T 40 smo imali Cajavec rotaciju,funkcionisala je odlicno i za njih znam da moze da se nadje rezervno staklo,kakva je situacija sa ostalima:haha:
 
Znam da je tema stara i neaktivna....ali evo da postavim slike i mojih rotacija.
Slika2244_zpsdd6be02c.jpg

Slika2243_zpsde95c53b.jpg

Jedna je na beraču, a druga na traktoru.
Slika2248_zps7174682f.jpg


Noću svjetle ko disko :)
 
a trajnost, ja ove sto imam menjam ko carape,resio sam da kupim Helu koja joj je cena i gde je ima? a ima i kod nas covek iz pazove proizvodi videcu kakav je kvalitet isprobacu.
 
Ja imam i Helu i tu Amu. Ama je radila 2-3 godine i sada stoji ispravna na kabini koja je skinuta sa traktora. Helu imam sigurno 5 godina, jednom je zezao samo neki kontakt u njoj.
 
Leva rotacija je Ama, italijanska, super rotacija s' obzirom da je duplo jeftinija od Hele. Cije proizvodnje je ova desna?

Za ovu šta kažeš da je AMA, mislim da nije, to je rotacija Poljske proizvodnje,platio sam je 205 kuna, bacio sam ambalažu, ali piše na staklu LMEL ili IMEL, tako da nisam siguran kako se zove, a što se tiće ove desne, to je SATURN, Srbija, a platio sam je 130 kn.
Obe rotacije su na zupčasti prenos, s time da je ova lijeva na magnet, a desna se šerafi sa tri šerafa na nosač. Nju sam kupio jesenas i postavio na ZMAJ pošto je stara na zmaju stala :osmeh:
A ovu na magnet imam več 2-3 godine i samo reči hvale za nju, šta je več proživila i koliko se na vrtela stalno ide bez greške, ona je stalno na IMT 565.
 
Nabavio sam nedavno staklo za moju Hellu, cena prava sitnica :D
Pa evo i još koja slika rotacija.
Slika2394.jpg

Slika2392.jpg

Slika2396.jpg


A kupljen je i nosač kojeg ču ugraditi na 565 i dobit će Hellu gore.
Slika2399.jpg


Oa druga rotacija je marke COBO - Italy, original sa Same Explorera, priključci su svi slični i moći ču kombinirati rotacije s traktora na traktor. Da samo vidite kako lepo Hella radi na SAME-u :D, a ako kupim još jedan nosač na Same, stavit ću obadvije rotacije ne same, svaku na jednu stranu krova :D
 
Meni se pokvarila posle 2 godine rada Hella otisao mi zupcanik,kod motora je ok ali ovaj veci je stradao zao me da je bacim jel ima gde da se kupi deo
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
 
crkavaju ti zupcanici cesto nema posebno bar ja nisam naso, nemoj je baciti stavi automat zmigavaca i radi tj treperi
 
Zbudzio sam nesto sa plasticnim podloskama i vrti zasad a kasnije cu da vidim da uzmem sa diodama rotaciono svetlo,sa prenosom na gumicu nema problema ali ovo sa zupcanikom mi se nesvidja bas
 
Zna li neko gde ima da se kupe ovakve rotacije kao sto je postavio @Šanana, na MF imam fabricki taj nosac, ali ne mogu nigde naci takvu rotaciju? Mislim da je Hella oko 90e.
 
Kombajner ima takvih rotacija u skoro svim prodavnicama ovde kod nas u Zrenjaninu, a dal ce da pasuju na taj tvoj nosac to niko ne zna.. Kupi ti tu od 90e i miran si. Dao si 10 000e za traktor pa nije uredu da stavis rotaciju od 1000din:ppozdrav:
 
Svaka Rotacija ''na štap'' ce ti odgovarati, neprave oni 4 vrste nosaca, samo jedan. Koju god uzmes moci ces ju nataći na takav nosac i radice garantovano.
 
Nazad
Vrh