Помаже Бог народе,
хвала Квицоје било је препуно, нисам обратио пажњу. Нису стигла за продају, мада и немам тачан увид јер ми је један део стада због недостатка простора код оца на Убу а међу њима и ова овца. Генерално јагњад за приплод не продајем са старошћу мањом од неких три, четири месеца.
У неком сам послу ових дана па нисам стигао да се јављам на форум. А видим да се захуктало после Медолинине реакције на мој пост. Мало ме је изненадила таква њена реакција. Поготово, жена се и приватно обратила мени поводом овог апела за помоћ Аци са жељом да и она допринесе некако да би се ублажила ова несрећа. Због тих низа порука апела за помоћ у овој теми сам и размишљао да ли да шаљем онај свој пост и прекинем ту серију порука помоћи. Али, хвала Богу, после неког времена видим да се опет вратило дешавање на то како би се помогло Аци.
Баш сам данас био код њега у посети и одвезао му троје женских јагњади од Миладиновића и мене. Видим да је јуче добио неке овчице од Рајка и још понеку од других... тако да одазивају се људи што је најбитније али ваљало би и још. Незгодно је што су у Србији стада са романовкама углавном мала и мало их има па је ваљда људима некако и незгодно да дају.
Миркопожега, што се тиче тачне адресе она је: Кадина лука бб. Не верујем да ти то нешто значи тако да је најбоље да ме контактираш на 01484362 или 0641959943
Хвала колегама који су се јављали и поводом ове Медолинине и моје преписке и што су објективно сагледали чињенице. Морам признати да су ме и неки претерано исхвалили. Ипак сам ја само један ситан овчар са малим стадом и малим стажом искуства.
Све најбоље!