vojvođanin
Zaslužan član
Kolega čestitke.Nego da li si hteo da pariš sa W, ili se omaklo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kolega, nije se omaklo jer ja nemam drugih ovaca sem romanovki. posle petorki i trojki u septembru prosle godine sam prodao ovna i nabavim odlicno musko jagnje od 4 meseca misleci da se posle tako brojnih legla nece odmah pariti. medjutim vidim da malisa pokusav, ali je mali, pa drugi dan vidim da jedna na drugu skacu ko lude. uzmem od sestre ovna vodjen time da je bolje da se ojagnje u martu nego da budu dokone dok malisa ne poraste. kako sam W ovna od 120 kg uveo medju nih tako sam poceo brinuti kako ce proci jagnjenje. ali srecom evo sama se ojagnjila .....Kolega čestitke.Nego da li si hteo da pariš sa W, ili se omaklo?
hvala bato. izjavio sam da su moje ovce najplodnije u srbiji, a za sebe sam izjavio da sam los odgajivac jer sam dozvolio gubitke. visa sila na poslu sam od 8h do 18h svaki Boziji dan sem subote i nedelje. prodaja je do sada isla kako treba, a nadam se i u buduce ce. videcu dal ce neko hteti ove belace 3 zenke i jedan ovnicakMikicamilojevic@ svaka cast za ovce, neka su ti jagnjad ziva i zdrava. Neko je jednom rekao da si izjavio da si najbolji odgajivac Romanovske u Srbiji i to si definitivno dokazao.Da ova 4 jagnjeta nisu bela sigurno bih opet krenula prica da si poturao jagnjad za slikanje. Tvoje dve mlade ovce dale kao necije celo stado Romanovske. Sigurno da ce ovakva roba uvek imati trziste i nadam se da nikada neces morati da postavljas oglase i da lazes u njima da bi prodao jagnjad.
Kolega cetitam na rezultatima, a ovim vrijednim majkama iskrene cestitke.kolege, evo kod mene krenulo jagnjenje. ovce su se ojagnjile u sepptembru, postavljao sam slike petorki i trojki. sada je ova sto je dala jesenas trojke ojagnjila cetvorke ispod W, a ava druga ce za koji dan. dviska prvojagnjenka trojke.