e moj druze sljam prodaju ti koji na jednu ovcu dobru okace 40 kupljenih janjad sa papirima kad odem kod hobistu koji cuva 40 -50 ovaca i od toga nezivi tu se nadam sreci a ne na nekim osisanim namsinkamin i nakarminisanim izlozbama ...proso je bojan mnogo svega i video u ostalom cujemo se od marta sam ja aktivan pa cemo videt ko cuva skart ili ima skart.
---------- Poruka napisana u 00:28 ---------- Prethodna poruka je at 00:23 ----------
ovde doju kupe ovce po 200 eura neki papirici da nazovem tako jer nama niko pogled u to a dole kaze po 1000 sve znam kada sam prodavao dole auta molili su me da nekazem kolko su platili vec da kazem barem 1000 vise ..ja sam korektan i ovo sto radim radim za sebe nema zelju nikome da prodajem od vas oje ovce pa da nesto pisem sta su fantazije ali nevolim Basne bajke pogodtovo licemernost i laz.
---------- Poruka napisana u 00:37 ---------- Prethodna poruka je at 00:28 ----------
http://www.deine-tierwelt.de/kleinanzeigen/texel-schafsbock-zu-verkaufen-a75768674/
evo vam i prevod prodajem zbog nabavku novg radi krvnih linija u nastavku oglas je od juce u nastavku pise da je od 6 ovaca imao 16 potomaka od njega cena je 150 eura ako koza laze rogovi nelazu.Nceu vise o ovome da se nadmecem neka bude ovce su ovde po 2000 eura i mi samo takve dobijamo u srbiju.