pantelija1
Član
Naleteo sam ja na jednu malu kronovu 100x100 mislim da je bila na oklagije ako ne i manja.
Poslato iz ravnoga Banata
Poslato iz ravnoga Banata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
tanak je fergo za rolobalirku ako si na nju mislio
U ovu nemoze stat ni 10 kocki...tesko ju natovart,muka za slaganje ako nemas cim a najteze po meni ono odmotavanje kad dajes stoci...
Kocka je po meni zakon za nas sitnije stocare...
Mi kad smo prvi kupili roler mnogi su pricali da je to masina za Banat i njive preko 10h...posle godinu dana ti isti su pokupovali rolo prese...Ne prelazimo mi na rolo bale da bi pratili zapad i "modu", vec zato sto nema radne snage za utovar i istovar malih bala. To ce se desiti i kod vas. Ovde su svi zagovarali rolo balirke pricajuci pricu koju ti pricas, dok nije stigla prva rolo balirka u selo. Sledece godine jos dve, pa naredne jos 5... dok nije doslo do cifre od 25kom.
Ne prelazimo mi na rolo bale da bi pratili zapad i "modu", vec zato sto nema radne snage za utovar i istovar malih bala. To ce se desiti i kod vas. Ovde su svi zagovarali rolo balirke pricajuci pricu koju ti pricas, dok nije stigla prva rolo balirka u selo. Sledece godine jos dve, pa naredne jos 5... dok nije doslo do cifre od 25kom.
kolko bala može da se omota sa mrežicom bala 120x120?