Rolo balirka.

Po prici od lika od koga sam kupio presu klasove drze vrata za izbacivanje bala pod pritiskom napet hidraulik dok Welger ne imaju te neke makaze koje zabravljaju sta ti znam...Ako ti nije daleko Bogatic kod Sapca idi da pogledas Krone sa oklagijama kako ih zovu kaze mi prodavac da moze 539 da je tera a obim mislim da je 120 ako se ne varam...Dosta su mu ocuvane prese

Poslato iz ravnoga Banata

0690318882 ako ti se javi klinac nemoj da se iznenadis njegov cale uvezaje a Sloba mu je stric pa zajedno rade...

Poslato iz ravnoga Banata

Hvala na broju zvao sam danas ima krone 120 4400 eura u dobrom stanju i welger rp 12 5500 eura oticu da vidim. Zvao sam i Varvarin ima clas 34 4000 eura ekstra na oglasu izgleda malo mi je skupo i daleko da idem.
Imali neko jon dir 545 veze i mrezicu i dva kanapa ekstra izgleda ispolirana kaisi onako deluju dobri imaju šare na sebi dva kaiša iz tri puta nastavljana ovaj sto uvozi i prodaje nema pojma ni kako presa radi ni kako se mreža ubacuje kakva je presa u radu ima li neku manu

- - - - - - - - - -

Da li neko radi servis i popravlja role prese pušta u rad naročito jon dir ako moze broj telefona i odakle je da se raspitam oko troškova odrzavanja

Ja moju prodao za 2050e
slike.php
[/URL][/IMG]

Nazad
Vrh